Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) veranderde 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker en vaker iets minder - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken. 

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2024202320222021, 2020 (deel 1: A t/m F, deel 2: G t/m Ldeel 3: M t/m R, en deel 4: S t/m Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en (enkele van) najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat mijn dag al zolang ik mij herinner, begint rond (en meestal al ruim voor) vijf uur 's morgens. Om te schrijven zijn het mijn meest productieve uren van de dag.

Week 6 - 13. Post.NL? Post Niet Leverbaar [2/2]

vrijdag 10 februari 2023

Vervolg van hier.

Inmiddels twee nieuwe klachten ingediend, maar… niets helpt. De Post.nl-app geeft elke dag aan welke post ik ga ontvangen, maar… ik krijg die niet. Al vanaf donderdag 2 februari is hier geen postbode langs geweest. Pakje uit het buitenland. Zoek. Post van de bank. Zoek. De VARAgids. Zoek. Een literair tijdschrift. Zoek. Bellen naar de klantenservice is het enige wat je kunt doen. Inmiddels radeloos. Daar gaan ze met de klacht aan de slag. Steevast zakelijk. ‘Ja, het is de derde keer dat u klaagt. Wij spreken er de afdeling nogmaals op aan.’
Onze post komt niet meer aan. Ontvreemd? Vernietigd? Wegens personeelsgebrek niet bezorgd? Ik weet het niet en denk dat ik het nooit ga weten. Ik mis mijn post. Het is míjn post toch?

Archief 2023