Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) veranderde 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker en vaker iets minder - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken. Vanaf juni 2021 zal er minder vaak dan wekelijks een bijdrage te lezen zijn; de schrijftijd gaat op aan boeken die in februari en in oktober 2024 verschijnen.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 202320222021, 2020 (deel 1: A t/m F, deel 2: G t/m Ldeel 3: M t/m R, en deel 4: S t/m Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en (enkele van) najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat mijn dag al zolang ik mij herinner, begint rond (en meestal al ruim voor) vijf uur 's morgens, hoe laat het 's avonds ook wordt. Sinds de zomer van 2022 sta ik op om steevast drie uur. Om te schrijven zijn het mijn meest productieve uren van de dag.

Week 9 - 23. EVBox in 120 woorden [9/12]

dinsdag 01 maart 2022

Vervolg van gisteren.

Als ik mevrouw AS bel, krijg ik haar voicemail met het verzoek naam en telefoonnummer in te spreken “en ik bel zo spoedig mogelijk terug”. Inmiddels zijn we een maand en geen steek verder. Tien keer bij haar ingesproken, me wéér bij verschillende helpdesk-medewerkers beklaagd, door een van hen doorverbonden naar een afdeling waar men er verbaasd over was dat ik het telefoonnummer heb van mevrouw AS, “want dat hebben wij niet eens”. Alsof dat helpt.Op 6 september – nu dus bijna een half jaar geleden – kreeg ik een probleem met mijn laadstation en dat is nog steeds zo. Sinds december – dus ook alweer bijna drie maanden geleden – is ook de laadkabel stuk. EVBox belooft van alles en doet niks. 

Wordt vervolgd.

Archief 2022