Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) veranderde 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker en vaker iets minder - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken. Vanaf juni 2021 zal er minder vaak dan wekelijks een bijdrage te lezen zijn; de schrijftijd gaat op aan boeken die in februari en in oktober 2024 verschijnen.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 202320222021, 2020 (deel 1: A t/m F, deel 2: G t/m Ldeel 3: M t/m R, en deel 4: S t/m Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en (enkele van) najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat mijn dag al zolang ik mij herinner, begint rond (en meestal al ruim voor) vijf uur 's morgens, hoe laat het 's avonds ook wordt. Sinds de zomer van 2022 sta ik op om steevast drie uur. Om te schrijven zijn het mijn meest productieve uren van de dag.

Week 8 - 19. EVBox in 120 woorden [5/12]

vrijdag 25 februari 2022

Vervolg van gisteren.

Het voordeel van zo’n casenummer is dat je bij de helpdesk niet telkens je verhaal opnieuw hoeft te vertellen. Ik: “Dit is mijn casenummer. Lees eerst de rapportages maar; praten we daarna verder.”
Ze lezen alle berichten en klachten en verzuchten vervolgens dat dit “bizar”, “onbegrijpelijk”, “onvoorstelbaar” et cetera is. Maar verder dan wéér excuses, wéér de belofte dat ze melding maken en de toezegging dat er vanaf nu – nu pas? – sprake is van een officiële klacht, komen we niet. 

Een paar keer per week beklaag ik me. Tot overmaat van ramp begeeft mijn laadkabel het half december voor de tweede keer. Met een storing in het laadstation was, hoe onhandig ook, nog gefaseerd te laden; nu kan niets meer. 

Wordt vervolgd.

Archief 2022