Logboek

De weekboeken van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen. 
Het Weekboek heet inmiddels Logboek en is letterlijk een Dagboek

In 2019 besluit ik de logboeken voortaan te nummeren, zodat zij gemakkelijk zijn
terug te vinden - in de eerste plaats voor mezelf! 

Op 1 januari 2020 kies ik ervoor niet meer dagelijks, maar weer wekelijks te schrijven.
Terug naar het Weekboek dus. De nummering laat ik weer los.

-----

Met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 8 uur.

Week 23 - 165. Sekszusjes

vrijdag 14 juni 2019Zoals bekend onder vaste lezers van deze rubriek ben ik geen tv-kijker. Ik kijk terug wat wordt getipt. En de term webserie– televisieserie op internet dus – was nieuw voor mij. Kranteninterviews met de zussen Krista (30 jaar) en Marcelle (28 jaar) Arriëns attendeerden mij op Sekszusjes TV: vijf vijftien-minutenafleveringen van de VPRO voor tieners en twintigers. Over seks dus: twijfels, ervaringen, voorkeuren, onzekerheden en geheimen.  

“Aan jullie poezen kun je niet zien dat jullie zussen zijn”, zegt de plastisch chirurg, terwijl zij samen met Krista tussen de gespreide benen van Marcelle kijkt. Dan zijn we pas in aflevering één, getiteld Blij met je kutje. In de vervolgdelen gaat het onder meer over eerlijk-zijn over wat je (niet) lekker vindt, orale seks, standjes en pornokijken. 
Dit steeds – en dat is echt goed bedacht – binnen een decor van zelfgeknutselde en vervolgens ter illustratie in te zetten piemels, vagina’s, borsten en billen. Zoals Theo & Thea’s Kreatief met Kurk, waarbij de handarbeid de tweegesprekken veel lucht geeft. Dit alles afgewisseld met openhartige interviews op straat en met vaste gast Willem, die aseksueel is. Ouderwets-VPRO, dacht ik en dat bedoel ik als een compliment.Voor wie het allemaal miste: kijk de afleveringen hier terug.

Archief 2019