Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) veranderde 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken. Vanaf januari 2021 zal er minder vaak dan wekelijks een bijdrage te lezen zijn; de schrijftijd gaat op aan drie boeken in voorbereiding.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar
de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A t/m F, deel 2: G t/m Ldeel 3: M t/m R, en
deel 4: S t/m Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en (enkele van) najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 2 - 15. Brexit

dinsdag 15 januari 2019

Leuk boekje, gewoon voor nog geen tien euro in de Nederlandse boekwinkel te koop:
Honderd pagina’s met cartoons uit Spectator, The Daily Mail, Private Eye Magazine, The Telegraph en veel andere kranten en tijdschriften, getekend door bekende cartoonisten als Grizelda, Richard Jolley, Matt en Nick Newman. 
 Moeten we in Nederland ook vaker doen: themaboekjes met cartoons over… Waar beginnen we met humor als reactie op de ernst: asielbeleid, klimaatakkoord, gaswinning Groningen? 

Archief 2019