Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) veranderde 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken. Vanaf januari 2021 zal er minder vaak dan wekelijks een bijdrage te lezen zijn; de schrijftijd gaat op aan drie boeken in voorbereiding.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar
de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A t/m F, deel 2: G t/m Ldeel 3: M t/m R, en
deel 4: S t/m Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en (enkele van) najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 47 - De Stroomwaard [6]

dinsdag 27 november 2018

x

Op deze website is het Het Rode Huis-logo – tevens de button – de afgelopen week vervangen door het nieuwe logo: het bovenstaande, dat van de Stroomwaard, de naam die wij aan ons huis gaven. Meer wijzigingen zullen de komende weken zichtbaar worden. 

Dit alles gebeurt in samenspraak met Blue Dragon – het marketing-online-bureau dat al vele jaren (ook toen het nog Ambitions heette) verantwoordelijk is voor zowel deze privésite als mijn bedrijfswebsite: die van de Cabaretfirma (en voorheen het Koningstheater).

De Stroomwaard dus, naamkeuze die ik eerder verklaarde. (Lees vanaf hier.

Archief 2018