Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) veranderde 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken. Vanaf januari 2021 zal er minder vaak dan wekelijks een bijdrage te lezen zijn; de schrijftijd gaat op aan drie boeken in voorbereiding.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar
de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A t/m F, deel 2: G t/m Ldeel 3: M t/m R, en
deel 4: S t/m Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en (enkele van) najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 14 - C [3]

maandag 09 april 2018

Sfortunato hebben we niet ingelicht…

Maar we troffen hem inmiddels wel, want dinsdagavond stond hij hier op de stoep, samen met Vedova.

Vanochtend hebben we eindelijk Facchino teruggezien. Niet zichtbaar voor haar open poort met ruim uitzicht op het plein, maar schuw verscholen glurend achter een dichte poort. Wat is er met haar gebeurd?
Ook Farmacista is weer op zijn plaats en bij Vedova, die we dinsdag dus al zagen, waren wij vanmiddag op visite. Daar ontmoetten we H, afkomstig uit Berlijn en sinds twee jaar hier wonend. Zij krijgt geen bijnaam, maar mag zichzelf blijven..
Scalatore en Professore zagen we nog steeds niet.

Naast nieuweling Magnate is er nog een karakteristiek persoon bij gekomen: Camminatore.
Hoe noemen zij ons?

Archief 2018