Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug
naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links:
daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A t/m G, deel 2: H t/m L,
deel 3: M t/m R, en deel 4: S t/m Z),  2019 en 2018 en
de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 11 - Paul

zaterdag 24 maart 2018

Paul de Munnik was uitblinker in Carré. Hij zong Opa, heel klein, zichzelf begeleidend op de vleugel. En hij ging voluit in Quo Vadis, daarin bijgestaan door de stevige band.
Ook op zijn nieuwe cd, getiteld Goed Jaar, schakelt hij tussen verschillende stijlen, daarbij ondersteund door de versterkte snaren van onder anderen JB Meijers en Wouter Planteijdt, die de cd produceerde, de (alt)violen en cello van het Matangi Quartet en zang van Roos Blufpand en Helge Slikker.  
Op zijn eerste solo-cd zong hij, onder de titel Gister nog, Hier Encore van Charles Aznavour; deze keer horen we een andere klassieker: It was a very good year, geschreven en gezongen door Ervin Drake, maar vooral bekend van Frank Sinatra. Prachtig album. 

Archief 2018