Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) veranderde 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker en vaker iets minder - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken. Vanaf juni 2021 zal er minder vaak dan wekelijks een bijdrage te lezen zijn; de schrijftijd gaat op aan boeken die in februari en in oktober 2024 verschijnen.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 202320222021, 2020 (deel 1: A t/m F, deel 2: G t/m Ldeel 3: M t/m R, en deel 4: S t/m Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en (enkele van) najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat mijn dag al zolang ik mij herinner, begint rond (en meestal al ruim voor) vijf uur 's morgens, hoe laat het 's avonds ook wordt. Sinds de zomer van 2022 sta ik op om steevast drie uur. Om te schrijven zijn het mijn meest productieve uren van de dag.

Week 10 - Neerlands Hoop [7]

dinsdag 13 maart 2018

En dit is de Carré-Neerlands Hoop-groep (Theater Carré, 13 maart).

V.l.n.r. achteraan en in het midden: Erik (Spinvis) de Jong en Saartje (Spinvis) Van Camp, Louise Korthals, Maurits Fondse (band), Bart Peeters, Reyer Zwart (band), Paul de Munnik, Alex Roeka, Dick van Altena, Mich Walschaerts, Raf Walschaerts (onzichtbaar), Aart Schoevers (Blue Grass Boogiemen), Roel Spanjers (band), Arnold Lasseur (Blue Grass Boogiemen), Bart van Strien (Blue Grass Boogiemen) en Rowin Tettero (band).

Daarvoor: Robert Jan Stips en Henk Hofstede (Nits), Yentl (Schieman) & (Christine) de Boer, Freek & Hella de Jonge, Mathilde Santing, Rob Kloet (Nits), Robert-Jan Kanis (Blue Grass Boogiemen, met box), Hermine Deurloo (band), Jan van Bijnen (band) en Jan de Hont.

Ontbrekend: Frank Boeijen, Tim Knol en Ton Snijders.

 

Archief 2018