Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) veranderde 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker en vaker iets minder - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken. Vanaf juni 2021 zal er minder vaak dan wekelijks een bijdrage te lezen zijn; de schrijftijd gaat op aan boeken die in februari en in oktober 2024 verschijnen.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 202320222021, 2020 (deel 1: A t/m F, deel 2: G t/m Ldeel 3: M t/m R, en deel 4: S t/m Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en (enkele van) najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat mijn dag al zolang ik mij herinner, begint rond (en meestal al ruim voor) vijf uur 's morgens, hoe laat het 's avonds ook wordt. Sinds de zomer van 2022 sta ik op om steevast drie uur. Om te schrijven zijn het mijn meest productieve uren van de dag.

Week 9 - Neerlands Hoop [5]

vrijdag 09 maart 2018


Ik zou de namen nog noemen.

Achterste twee rijen: Guillaume Engels (zang), Rowin Tettero (drums), Rene Paijmans (techniek), Reyer Zwart (bas en bandleider) en Jelle Amersfoort (zang);

Daarvoor: Maurits Fondse (toetsen), Elke Vierveijzer (zang), Alice Rientjes (zang), Kirsten van Teijn (zang), Sanneke van der Meulen (zang), Freek & Hella de Jonge, Jan van Bijnen (gitaar), Lisa van Schagen (zang) en ondergetekende (productie en organisatie).

Links vooraan: Matthias Valk (zang), Sander Severins (zang), Anne van der Lelie (zang) en Mathieu Engels (zang).

Voor ons staat de kar met exemplaren van de Neerlands Hoop-box die dinsdag a.s. wordt gepresenteerd in Theater Carré. Met dezelfde band, maar andere zangers. In de Verkadefabriek probeerden we, 5 en 6 maart, Carré alvast een beetje uit.

 

Archief 2018