Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) veranderde 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker en vaker iets minder - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken. Vanaf juni 2021 zal er minder vaak dan wekelijks een bijdrage te lezen zijn; de schrijftijd gaat op aan boeken die in februari en in oktober 2024 verschijnen.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 202320222021, 2020 (deel 1: A t/m F, deel 2: G t/m Ldeel 3: M t/m R, en deel 4: S t/m Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en (enkele van) najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat mijn dag al zolang ik mij herinner, begint rond (en meestal al ruim voor) vijf uur 's morgens, hoe laat het 's avonds ook wordt. Sinds de zomer van 2022 sta ik op om steevast drie uur. Om te schrijven zijn het mijn meest productieve uren van de dag.

Week 9 - Neerlands Hoop [4]

woensdag 07 maart 2018

 

Hier staan we met z’n allen. Ik reed die middag – dinsdag 6 maart – naar de plek waar zojuist de eerste exemplaren van de Neerlands Hoop-box waren gearriveerd. Ik nam er een Volvo vol mee. Hier liggen ze. De zangers en bandleden zouden na afloop allemaal een box krijgen voor hun medewerking en inzet en dat is gelukt. De exemplaren die over waren, gingen na de voorstelling direct in de verkoop en waren in een mum van tijd weg. Dat belooft veel goeds.
Tijd om de zangers aan mijn lezers voor te stellen. Van links naar rechts en van achter naar voor... Oeps, dat klinkt als Doe de Hoop, zoals we het deel vóór de pauze afsloten. Bent u er nog? 

Archief 2018