Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) veranderde 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken. Vanaf januari 2021 zal er minder vaak dan wekelijks een bijdrage te lezen zijn; de schrijftijd gaat op aan drie boeken in voorbereiding.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar
de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A t/m F, deel 2: G t/m Ldeel 3: M t/m R, en
deel 4: S t/m Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en (enkele van) najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 9 - Lievekamp 4

dinsdag 06 maart 2018

Wat ook in die vitrinekasten ligt: verloren gewaand archiefmateriaal van Neerlands Hoop, zoals geluidsopnamen van vroege repetities (1968) en beeldopnamen van Dutch Hope: het Engelstalige programma waarmee Bram & Freek in de zomer van 1979 in Londen optraden. Die banden kwamen boven water toen de box al bijna klaar was: drie boeken, negen dvd’s, drie cd’s en een ep over de geschiedenis van Neerlands Hoop in Bange Dagen (1968-1979). Gisteravond in de Verkadefabriek hadden we de eerste (en nog enige) box in handen. Hopelijk zijn er vanavond al meer.
Morgen verder over deze maandag- en dinsdagavond, waarbij oud-studenten van de Koningstheateracademie liederen zongen van Neerlands Hoop. Dit in aanwezigheid van spreekstalmeester Freek de Jonge en onder begeleiding van zijn band.

Archief 2018