Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug
naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links:
daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A t/m G, deel 2: H t/m L,
deel 3: M t/m R, en deel 4: S t/m Z),  2019 en 2018 en
de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 9 - Lievekamp 2

zondag 04 maart 2018


Ik veronderstelde hier ook over die eerste expositie geschreven te hebben, maar dat is slechts een nieuwsbericht geweest. Namelijk dit:

Youp van 't Hek richtte in 1973 Cabaret NAR op en zette daarmee zijn eerste stappen op de Nederlandse podia. Gedurende zijn carrière is er een groot aantal boeken en geluidsdragers van hem verschenen. Deze zijn allemaal verzameld door Frank Verhallen, dé biograaf van Youp van 't Hek, met wie hij al ruim veertig jaar bevriend is. Zijn verzameling omvat ook decorstukken, originele scrips en unieke privé-uitgaven. Een klein gedeelte hiervan wordt in De Lievekamp tentoongesteld tijdens deze mini-expositie."

Dat was 17 november 2017, toen zowel Debby Petter (kleine zaal) als echtgenoot Youp van ’t Hek (grote zaal) daar optraden.

 

 

Archief 2018