Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar
de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A t/m G, deel 2: H t/m Ldeel 3: M t/m R, en
deel 4: S t/m Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en (enkele van) najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 7 - Kort verhaal [2]

dinsdag 20 februari 2018

Kind

Ineens blijken we afgesproken te hebben een kind te nemen. Ik weet van niets. Ik lig met een kater in bed comics te lezen. Mijn vriendin komt bij me liggen en omhelst me. Ik houd mijn adem in uit angst dat mijn vriendin ruikt dat ik alweer gedronken heb. Ze zegt dat ze altijd twijfelde of ik onze relatie wel serieus nam, dat ze bang was dat ik bij haar bleef omdat dat gewoon het eenvoudigst was, maar dat ze blij is dat ik nu eindelijk uitgesproken heb dat ik ook kinderen wil. Ik slik. Spuug vermengd met oude wijn.
Ze is zo blij. Ik zeg dat we dan misschien ook maar moeten trouwen
De rest van de dag whatsappt mijn vriendin met haar vriendinnen.
 

 

Archief 2018