Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) veranderde 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken. Vanaf januari 2021 zal er minder vaak dan wekelijks een bijdrage te lezen zijn; de schrijftijd gaat op aan drie boeken in voorbereiding.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar
de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A t/m F, deel 2: G t/m Ldeel 3: M t/m R, en
deel 4: S t/m Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en (enkele van) najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 4 - Zus (8)

woensdag 31 januari 2018

Dat toontje…

Twee uur later die zondagochtend heeft ze wel gebeld. De dienstdoende arts vindt het, net als zijzelf (jaja!), niet nodig de medicatie verder op te voeren. Is de arts die zij sprak dezelfde als die van gisteren? Nee dus. Dacht ik al! Oké, dan gaan we afwachten. Maar als dit nog dagen kan gaan duren, waarom waken we dan al een week zo intensief dag en nacht? Ik spreek die vraag hardop uit en familie en verzorging vinden het een goed idee daarmee vanaf maandag te stoppen. Maar… als ik  ‘s nacht voor de laatste keer arriveer, blijkt dat al niemand meer waakte. Ik voel me ziek. Ik zeg Ineke gedag en rijd naar huis. Heb 39,5 koorts.

Archief 2018