Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug
naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links:
daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A t/m G, deel 2: H t/m L,
deel 3: M t/m R, en deel 4: S t/m Z),  2019 en 2018 en
de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 3 - Zus (3)

vrijdag 26 januari 2018

Inderdaad: dan is het vrijdag en er verandert maar weinig aan haar moeizame tocht naar het levenseinde.. De aanvullende medicatie (Dormicum) is weer verder opgevoerd, maar nog zonder het gewenste resultaat: haar verlossen uit dit lijden. 
Daarom zoek ik ’s avonds contact met de broer van De Liefste. Hij is arts en adviseert de dosis per direct te verdubbelen. Die blijkt op dit moment namelijk veel te laag: slechts twintig procent van wat onder deze omstandigheden noodzakelijk is. De instellingsarts is vrij en daarom wordt een externe arts geraadpleegd. Die is het volledig eens met zijn ‘collega’. Enkele uren en injecties later zien we, With a little help from my friends, meteen resultaat. Maar dan is het wel al zaterdag.

Archief 2018