Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A-L en deel 2: M-Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 50 - Stijn (1)

maandag 11 december 2017

Schrijver, zanger, componist, filmmaker en… nog heel veel dingen meer, is een vriend. Dat weet ik zeker, want wij hebben het beiden veel te druk, waardoor wij elkaar de laatste jaren niet of nauwelijks ontmoetten. Maar toen wij elkaar onlangs onverwachts troffen, voelde dat weer zo vertrouwd dat we meteen aan het App’en sloegen over het maken van een afspraak om bij te praten over onze levens. Natuurlijk had hij gehoord (of beter: geluisterd) dat ik… Uiteraard vernam (beter: verstond) ik dat hij…
Zijn zus, Marleen van der Loo, brengt volgende week een cd uit met de door haar gezongen keuze uit Stijns liedjes. Zij vroeg of die presentatie kan plaatsvinden in de productiezaal van de Cabaretfirma. Natuurlijk kan dat. 

Archief 2017