Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A-L en deel 2: M-Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 34 - Zestig jaar getrouwd (1/2)

zondag 20 augustus 2017

Zestig jaar zijn zij getrouwd. Felicitatie namens de Koning der NederlandenDe Liefste neemt het woord namens de vier kinderen. Spreekt hun liefde en dankbaarheid uit voor alles wat Mama & Papa gaven, geven. Tranen bij ouders en kleinkinderen. Ook ik ben ontroerd. De Liefste vertelde 's morgens wat zij zou zeggen; nu krijgt elke zin extra lading. Eén van de kinderen is er niet bij vandaag, maar... Mama, Papa, dat komt goed...

Papa bereidde ook een toespraak voor. Vertelt dat hun instelling altijd was dat de twee dochters en zonen voorop staan, maar ook hun partners zijn altijd liefdevol in de familie opgenomen. Ik vecht opnieuw tegen tranen. Ik voel dat zo: ik hoor bij deze familie.                           

 

Archief 2017