Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 20202019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 47 - Anna (11/11)

woensdag 22 november 2017

Die combinatie van passie en doorzettingsvermogen in combinatie met de bestuurlijke vaardigheden die zij zich in de loop der jaren heeft eigengemaakt en die haar in staat stellen de juiste personen en organisaties aan zich te binden…

Ben ik in het bovenstaande objectief genoeg? Ik was immers haar echtgenoot van 1999 tot 2008. Maar ook nadat ons huwelijk uit elkaar spatte – twee gedreven cabaretkrachten, meer levend voor hun vak dan voor elkaar –, bleef ik aan haar Koningstheateracademie verbonden. En waarom? Omdat zij mijn docentschap belangrijk vond voor de opleiding en zich daar privé best voor wilde wegcijferen. Dat laatste typeert haar het sterkst als persoon: haar opleiding gaat haar voor alles en het resultaat van die inspanning is verbluffend.

Archief 2017