Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A-L en deel 2: M-Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 47 - Anna (10/11)

dinsdag 21 november 2017

Er werd dus zeer intensief samengewerkt met theaters, onderwijsorganisaties, bedrijfsleven, kunstinstellingen en tal van andere partners binnen en buiten de stad…

Was er wel tijd over voor die dat zeer inspannende accreditatietraject? Nee, dat was er niet, maar zij deed het wel, intussen ook lesgevend en haar opleiding besturend als een tijger (en als het nodig was als een pandabeertje).

Wat zij voor ’s-Hertogenbosch als cabaretstad en Nederland als cabaretland betekend heeft en betekent, is ongekend. Dat is te danken aan haar persoonlijkheid: de combinatie van passie en doorzettingsvermogen in combinatie met de bestuurlijke vaardigheden die zij zich in de loop der jaren heeft eigengemaakt en die haar in staat stellen de juiste personen en organisaties aan zich te binden.

Archief 2017