Logboek

De weekboeken van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier, om persoonlijke redenen, niet meer terug te lezen. Het Weekboek heet inmiddels Logboek en is letterlijk een Dagboek.

Van de zomer van 2017 tot mei 2018 vang ik mijn berichten in 120 woorden: de lengte van het dagelijkse IK'je op de achterpagina van NRC-Handelsblad. Daarna bestaan die 120-woordenberichten korte tijd niet uit losse afleveringen, maar vormen zij een geheel, per aflevering genummerd. Als ik ook die voorwaarde loslaat, zijn logboeken voortaan zo lang als ze moeten zijn.  

In 2019 besluit ik de logboeken voortaan te nummeren, zodat zij gemakkelijk zijn terug te vinden - in de eerste plaats voor mezelf! Aan het einde van het jaar moet de teller op 365 staan. En ja, oplettende lezer: meestal loop ik behoorlijk op de zaken (lees: data) vooruit: elke dag immers dient zich aan hoofd en hart veel méér aan dan te vatten is in één enkele aflevering. 

-----

Met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger zijn de links hierna: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 8 uur.

Week 47 - Anna (10/11)

dinsdag 21 november 2017

Er werd dus zeer intensief samengewerkt met theaters, onderwijsorganisaties, bedrijfsleven, kunstinstellingen en tal van andere partners binnen en buiten de stad…

Was er wel tijd over voor die dat zeer inspannende accreditatietraject? Nee, dat was er niet, maar zij deed het wel, intussen ook lesgevend en haar opleiding besturend als een tijger (en als het nodig was als een pandabeertje).

Wat zij voor ’s-Hertogenbosch als cabaretstad en Nederland als cabaretland betekend heeft en betekent, is ongekend. Dat is te danken aan haar persoonlijkheid: de combinatie van passie en doorzettingsvermogen in combinatie met de bestuurlijke vaardigheden die zij zich in de loop der jaren heeft eigengemaakt en die haar in staat stellen de juiste personen en organisaties aan zich te binden.

Archief 2017