Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A-L en deel 2: M-Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 46 - Anna (7/11)

donderdag 16 november 2017

Dat leidde dus onmiddellijk tot meer inschrijvingen.

Les gaven we samen en hoe! Onze passie straalde ervan af en was ons handelsmerk. Ik kende de cabaretwereld als geen ander en had de contacten; zij was ijzersterk als speldocent, regisseur en coach, ook op persoonlijk vlak. Door alle positieve publiciteit, kwamen er meer studenten en konden ook andere docenten lesuren krijgen voor zang, logopedie, compositie… De studenten van het eerste uur schreven zich in voor de vooraanstaande landelijke cabaretfestivals in Amsterdam, Groningen, Leiden en Rotterdam en wonnen die! Meer publiciteit, meer studenten en meer docenten voor meer vakken.

In 2003 was de particuliere opleiding al te groot gegroeid om overdag in het theater te wonen waar ’s avonds gespeeld moest worden.

Archief 2017