Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A-L en deel 2: M-Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 45 - Zwolle

dinsdag 07 november 2017Met De Liefste terug naar Zwolle betekent vroeg vertrekken om ’s middags nog een paar uur te hebben voor Museum De Fundatie. En weer eten bij Poppe, ook al staat het restaurant niet in de net verschenen editie van Lekker. De beste 500 restaurants van Nederland. En slapen doe je natuurlijk bij Fidder.Zo heb je inmiddels in zowat elke stad van Nederland en Vlaanderen, maar ook in Milaan en rond Rome je voorkeuren. Niet steeds weer iets anders proberen als je ergens tevreden bent. Het is de klimmende leeftijd die de innerlijke onrust verdreef en plaatsmaakte voor het besef dat je tijd beperkt en dus kostbaar is. Steeds minder wat nog móet; steeds vaker wat nog mag en kan.

Archief 2017