Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 20202019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 43 - Voor G (2/2)

donderdag 26 oktober 2017

[Lees eerder]

Het loopt anders.

Dinsdag 17 oktober krijg ik hoge koorts en weet dat ik niet langer kan spreken van een griepje. De huisarts schrijft antibioticum en rust voor. Het grote feest – veertig jaar getrouwd – van onze en jullie oude vrienden loopt geen gevaar. Maar… op vrijdag ben ik nauwelijks opgeknapt en moet afzeggen. Geen herontmoeting met z’n vieren dus.

De volgende dag App’t C hoe spijtig het is dat wij elkaar niet zagen, zeker omdat jij zo ziek bent. Zij veronderstelt dat ik daar weet van heb en schrikt ervan als dit niet zo is en belt.
Ik heb je mobiele nummer nog en we spreken af dat ik je bezoek. Ik kan bij je komen; je bent nog niet voorbij.

Archief 2017