Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A-L en deel 2: M-Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 42 - F (3/4)

dinsdag 17 oktober 2017

Een theatervoorstelling zoals je die maar zelden ziet dus.

Bij binnenkomst nog niet weten hoe het toneelbeeld eruit ziet. Dat tot een uur voor aanvang ter plekke bedenken met vaste toneelmeester P. Er is bewegend licht ingehangen voor een musical die maandag start. Oké, dat gebruiken we. Het meegnomen perojectiescherm is te klein. Hebben jullie wat groters?

Liedjes van de nieuwe cd; oude liedjes ook. Erop vertrouwen dat die in het hoofd zitten. Tijdens de voorstelling blijkt van niet: laptop erbij, maar tekst niet kunnen vinden.... Vier muzikanten vervangen door slechts een. Hij doet zelf mee op percussie, mondharmonica en gitaar - of nee, dat doet hij toch niet.

"U haakt af" - constatering tijdens een verhaal. Losse grappen grijpen routineus in.

Archief 2017