Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 20202019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 40 - Dienstreis 12

donderdag 05 oktober 2017Deliplein, rand Katendrecht: een van de mooiste plekken van Rotterdam-Zuid. Drinken bij Café De Ouwehoer, eten bij Kwiezien of De Matroos en het Meisje... Gisteren voor het eerst bij Bistrot du Bac en dat viel toch tegen.
Jammer, want wij waren er met de cabaretier die zou gaan optreden in Theater Walhalla. Probeert in het klein zijn nieuwe programma uit. Prachtige voorstelling, die goed tot haar recht komt in zo'n zaaltje met maar 75 plaatsen, dicht op het podium en gevuld door jong en oud.
Binnenkort weer de grote zalen in. Vanzelfsprekend, want door zijn vertelkunst, fysiek, expressie en bovenal enorme zeggingskracht behoort hij tot de allergrootsten. 
Ben ik objectief? Geenszins, want we zijn vrienden. Maar het is wel zo. 

Archief 2017