Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A-L en deel 2: M-Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 36 - Dienstreis (10)

zaterdag 09 september 2017

Het is niet zo dat theaterseizoen 2017-2018 morgen pas weer begint. Maar wel weer het dienstreizen naar inspelende theatermakers die dichtbij staan. En... de audities en repetities voor de grootschalige kerstproductie die ik schreef, regisseer en produceer. En... de voorbereiding van andere eigen producties. En... die van mijn cabaret-, cultuur en poëziecolleges. En... het gastheerschap bij bijna tweehonderd theatervoorstellingen. En... het schrijven van boeken over onder de cabarethistorie.
Hoe lang houd je zo'n intensief theaterleven vol, met lange werkdagen en -avonden en weinig slaap? Al heel lang. Ging ten koste van peroonlijk geluk. Dàt overkomt mij niet meer. Ga richting de 62 jaar. Denk na over mijn pensioenleeftijd. Wil met De Liefste naar een ander land. Met theater? Nee... 

Archief 2017