Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A-L en deel 2: M-Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 36 - Bijnabuur

dinsdag 05 september 2017

Trof zondagmiddag aan de kassa van AH een voormalige bijna-buurman. Met zijn vrouw en hem hadden wij indertijd intensief contact, ook al omdat wij elkaar dagelijks tegenkwamen als wij wandelden met de honden. Hij stond voor mij, ik herkende hem en vond het echt fijn hem na jaren zo onverwachts te ontmoeten. 
En te begroeten dan natuurlijk. Dus ik tikte hem op de schouder, gaf hem een hand. Eerder schreef ik hier dat bijna niemand nog weet wie ik ben sinds ik weer hoofdhaar heb. Bij hem duurde dat niet zo lang. Vertelde dan ook dat hij mij volgt via deze site. "Ik weet dus van de minnen en... van de plussen!" Ik had zojuist De Liefste aan hem voorgesteld. 

Archief 2017