Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A-L en deel 2: M-Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 36 - Sweet Tweet

zondag 03 september 2017

Twitter en Facebook zijn niet aan mij besteed. Ik heb mijn handen vol aan Logboek en Gedicht Gedacht op deze website. Bovendien hoef ik geen volgers in (re)actie. Ik schrijf en wie mij leest, gaat zijn gang; ik hoef het niet per se te weten. En als ik een reactie krijg - wat wel gebeurt -, is het altijd van iemand die de moeite neemt mij een persoonlijke mail te sturen. Ontroerend soms.
Op LinkedIn zit ik wel, maar ook dat medium staat mij inmiddels behoorlijk tegen door al die zogenaamde nieuwswaardigheden en overbodige promotiefoto's.

Lange inleiding op dit: kwam via via een Twittter-bericht binnen van Sjaak Swart, inmiddels 79 jaar. Dat is satire waar ik van houd. Toch maar opstellen vanavond!

 


 

Archief 2017