Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A-L en deel 2: M-Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 35 - Lekkrant

dinsdag 29 augustus 2017

Ik vind dit zo grappig. Een fractievoorzitter lekte vertrouwelijke informatie rond de Bossche burgemeestersbenoeming naar het Brabants Dagblad, dat ervoor koos alles allemaal op straat te gooien, waardoor sollicitanten voor altijd beschadigd zijn. De Commissaris van de Koning en de Burgemeester van 's-Hertogenbosch besloten aangifte te doen en vanochtend heeft het Ministerie van Justitie de 'lekker' aangehouden.

Maar wat is er nou zo grappig? Dat de krant vandaag bericht dat ze, op grond van het feit dat het "een 55-jarig raadslid uit de vertrouwenscommissie" betreft, vermoedt dat het om de voorzitter van de partij Gewoon-geDREVEN gaat. Hoezo "vermoedt" het Brabants Dagblad dat? De krant was namelijk de enige die precies wist wie onbetrouwbaar is. Nou ja, naast de krant zelf dus. 

Archief 2017