Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A-L en deel 2: M-Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 34 - De Hotelbon (4)

zaterdag 26 augustus 2017

Die huisregels dus.

Voor huisdieren berekenen wij een toeslag. [...] Indien door uw huisdier schade wordt aangericht aan onze bezittingen of extra schoonmaakwerkzaamheden dienen te worden verricht, brengen wij hiervoor zonder overleg kosten in rekening.

Dat klinkt streng. Maar schade in een kamer met van zichzelf al zoveel viezigheid en gebreken?

 
Wij vragen u nadrukkelijk uw hotelkamer respectvol, in een schone en goede staat achter te laten. Eventuele extra schoonmaakwerkzaamheden en/of kosten voor beschadigingen komen ten laste van u en zullen na uw verblijf worden gefactureerd. Wij hopen oprecht dat dit niet nodig zal zijn na uw vertrek.

Verzoek aan De Borgen: de hotelkamers respectvol, schoon en in goede staat aan te bieden.

In Dwingelo kun je fijn wandelen. 

Archief 2017