Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A-L en deel 2: M-Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 34 - De hotelbon (2)

woensdag 23 augustus 2017

De Hotelbon dus. Neem (Vier Sterren-)Hotel de Borken te Dwingelo. Kamer 165 heeft een terras, maar als je de deur opent, krijg je een plas water in je nek. Het dak blijkt kapot.


De kamer zelf. Kwestie van (slechte) smaak. Maar... vlekken op het behang en de vitrage; de ventilatie van de douche is stuk. Geen koelkast en geen servies. Alleen twee kartonnen bekertjes...


Bij het inchecken: "U vroeg in uw reservering om een tweepersoonsmatras. Maar die hebben wij hier niet."
In het restaurant helpt het niet van stoel te wisselen: ze zijn allemaal doorgezakt. 's Morgens in de ontbijtzaal: ook doorgezakte stoelen. De werkster moet met haar kar vol vuile was blijkbaar langs jouw tafel... 
Dat was het? Nee.
 

Archief 2017