Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A-L en deel 2: M-Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 34 - De Hotelbon (1)

dinsdag 22 augustus 2017

Een paar jaar geleden zei ik ja tegen De Hotelbon. Als lid maak je (ik citeer) gratis gebruik van de overcapaciteit die in elk hotel aanwezig is. Omdat hoteliers aan niets zo'n hekel hebben als aan lege kamers, zijn ze graag bereid om deze gratis ter beschikking te stellen aan De Hotelbon-gebruikers. Voorwaarde is wel dat u het ontbijt en diner gebruikt in het hotel. En weliswaar moet u deze wel afrekenen, maar de gratis overnachtingen maken dat weer ruimschoots goed.

Dat klinkt bijzonder aantrekkelijk, maar als je nou keer op keer meemaakt dat alles tegenvalt in die Vier-sterren-hotelcomplexen: de kamers, de maaltijden en de prijzen...
Zaterdag voor de laatste keer gehotelbond. Morgen meer hierover. Met voorbeelden uiteraard. Wordt vervolgd! 

Archief 2017