Logboek

De weekboeken van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier, om persoonlijke redenen, niet meer terug te lezen. Het Weekboek heet inmiddels Logboek en is letterlijk een Dagboek.

Van de zomer van 2017 tot mei 2018 vang ik mijn berichten in 120 woorden: de lengte van het dagelijkse IK'je op de achterpagina van NRC-Handelsblad. Daarna bestaan die 120-woordenberichten korte tijd niet uit losse afleveringen, maar vormen zij een geheel, per aflevering genummerd. Als ik ook die voorwaarde loslaat, zijn logboeken voortaan zo lang als ze moeten zijn.  

In 2019 besluit ik de logboeken voortaan te nummeren, zodat zij gemakkelijk zijn terug te vinden - in de eerste plaats voor mezelf! Aan het einde van het jaar moet de teller op 365 staan. En ja, oplettende lezer: meestal loop ik behoorlijk op de zaken (lees: data) vooruit: elke dag immers dient zich aan hoofd en hart veel méér aan dan te vatten is in één enkele aflevering. 

-----

Met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger zijn de links hierna: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 8 uur.

Week 33 - Seks

dinsdag 15 augustus 2017

Helemaal geen flauwe grap. Vrienden krijgen hem oprecht van mij cadeau: de seksbel. Ring for sex. Eén keer bellen: wil jij ook? Twee keer bellen: ik hoop dat je me wel hebt gehoord? Drie keer bellen: ik wil nu echt niet langer wachten...
De seksbel. Bij toeval gevonden op internet toen ik een boektitel zocht met Ring. Daar kwam hij opeens voorbij: Ring for sex.
Vuurrood. Stond hier even op de huiskamertafel, maar daar hoort hij natuurlijk niet. Verdient intimiteit. Dat je 's nachts wakker wordt en denkt: hoorde ik nou... 
Nog niks aan de hand, want één keer bellen mag je missen. Wachten op de tweede call. Wie daarma nog wacht, kan beter alléén slapen. Die heeft niks aan mijn bel.

Archief 2017