Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 20202019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 33 - Seks

dinsdag 15 augustus 2017

Helemaal geen flauwe grap. Vrienden krijgen hem oprecht van mij cadeau: de seksbel. Ring for sex. Eén keer bellen: wil jij ook? Twee keer bellen: ik hoop dat je me wel hebt gehoord? Drie keer bellen: ik wil nu echt niet langer wachten...
De seksbel. Bij toeval gevonden op internet toen ik een boektitel zocht met Ring. Daar kwam hij opeens voorbij: Ring for sex.
Vuurrood. Stond hier even op de huiskamertafel, maar daar hoort hij natuurlijk niet. Verdient intimiteit. Dat je 's nachts wakker wordt en denkt: hoorde ik nou... 
Nog niks aan de hand, want één keer bellen mag je missen. Wachten op de tweede call. Wie daarma nog wacht, kan beter alléén slapen. Die heeft niks aan mijn bel.

Archief 2017