Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A-L en deel 2: M-Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 27 - IK'je

dinsdag 04 juli 2017

Nee, die titel is ook te flauw: Nieuwe Rodehuis-Courant. Ik kreeg er vandaag al vragen over van vaste lezers van mijn rubrieken. Wat ik ermee bedoelde? Die naam is natuurlijk een verwijzing naar NRC en nog specifiekeer naar het Ik'je op de dagelijkse achterpagina: een door lezers in slechts honderdtwintig woorden beschreven gebeurtenis. 
Ik zal een nieuwe naam bedenken en de reeks herbenoemen. Intussen tel ik: zesenzestig woorden. Nu dus twee meer. En nu...
Een paar van mijn Ik'jes stonden in NRC, maar dat is lang geleden en kan ik die nog terugvinden? Je hoefde zonder Cloud maar één keer van computer te wisselen en je was al zoveel kwijt. Honderdtien nu. Nog tien woorden te gaan. Of nee. Nul. 

Archief 2017