Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week - een enkele keer iets vaker - schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 2020 (deel 1: A-L en deel 2: M-Z), 2019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 26 - Zoek de tien verschillen!

donderdag 29 juni 2017

 

 

Of ik het echt zelf ben op die bovenste foto? Dat wordt mij vaak gevraagd. Inmiddels is men mij voorbij gelopen in theater, supermarkt, stadscentrum... Ik heb Hoi gezegd, soms zelfs met haar of zijn naam erbij. Dat laatste geeft hen te denken. Dan pas volgt een reactie. Daarna nog tien seconden goed kijken: "Hè, ben jij het?"
Ik ben de omgekeerde Specsavers-reclame: de ander ziet het wel goed, maar er iets met wat die ziet... Ik loop ongestoord rond, in cognito. Nou ja, vanaf nu: liep.

Archief 2017