Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 20202019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 50 - T. over Rini S. te B.

vrijdag 16 december 2016De afbeelding hierboven is van de crimineel Rini S. te B. Het medium T. berichtte zaterdag over de verdachte belangenverstrengeling tussen S. en die andere crimineel: Hans van B. uit L.

Nou wil het toeval dat Frank V. te R. ook intensief optrekt met S. Ook binnen hun 'samenwerking' moet sprake zijn van strafbare feiten.

S. is niet alleen crimineel, maar, samen met zijn handlangster Ellen D., ook de leider van een sekte. Er bestaat ernstige verdenking dat zowel B. als V. door hen zijn gehersenspoeld.

Ondergetekende wijst T. graag op het feit dat er echt nog meer gebakken lucht valt te pompen uit die verschillende contacten en wenst de redactie daarbij veel plezier.

 

Archief 2016