Logboek

Het Logboek (de edities van 2012 t/m najaar 2016 zijn hier niet meer terug te lezen) verandert 1 januari 2020 weer van een dag- in een Weekboek. Elke week schrijven over wat week maakt. Of zoals ik het tegenwoordig noem: ik ben in mijn leven onderweg om mooie dingen aan te raken.

-----

Voor wie een handvat zoekt: met de pijl rechts van ARCHIEF (zie onderaan deze pagina) ga je terug naar het vorige jaar; met de pijl links vooruit naar het volgende. Handiger echter zijn deze links: daarmee ga je naar de inhoudsopgaven van 20202019 en 2018 en de logboeken van 2017 en najaar 2016.

-----

Dat in het beeld de klok op vijf uur staat, is omdat ik elke ochtend schrijf van 5 tot circa 9 uur.

Week 42 - Slaap

zondag 16 oktober 2016

Gisteren spraken wij erover. Vannacht sliep ik weer thuis en liet het op mij inwerken. Ja, het is de keuze welk verleden je eert. 
  
Vanochtend verwijderde ik - niet alleen van deze website, maar ook uit het zicht - alle kunst die er niet langer toe doet. Ik verving en vervang die door wat er al acht jaar geleden al was, zoals die prachtige Bernhard Prinz (zie foto hieronder).Ton Frenken, Esmee van Loon en Jeroen van Merwijk traden uit hun schuilplaats en krijgen weer het volle licht. Ook Jaap Reedijk, Kees Reijnen en Har Sanders zijn terug, evenals Peter van Straaten en Marten Toonder. Ik kan weer slapen in mijn eigen bed. 

Archief 2016